Personal till serviceavdelningen

servicetekniker

Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. Vi sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar.
Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen.

Våra kunder finns såväl inom hotell-, restaurang- och cateringnäringen som inom livsmedelsindustrin och direkt till din lokala matbutik.

Vi är certifierade enligt FSSC22000, ISO 14001, KRAV, EU-ekologiskt och SQMS.

Servicetekniker inriktning el

Vi söker en servicetekniker med inriktning el.  Du kommer ingå i ett team om fem personer som är fördelade på två skift, samt jour på kvällar, nätter och helger.
 

Uppdraget omfattar:

  • Arbeta med service och underhåll av våra maskiner
  • Genomföra felsökningar och reparationer
  • Medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • Installation av nya maskiner

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser gärna att du har behörighet för elektriker och gärna praktisk erfarenhet av arbete med mekanik, automation och elektronik. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av felsökning inom automation, styrkretsar, motorstyrning eller pneumatik. Du kan följa skrivna instruktioner på engelska och svenska, har datorvana och lägst B-körkort.
Som person är du flexibel, serviceminded, tekniskt intresserad och kan planera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du som söker är en person som får saker att hända, du är förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt.
Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.

Intresserad?

Tjänsten är en visstidsanställning med stora möjligheter till tillsvidareanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående, så stämmer ovan in på dig är du välkommen med din ansökan redan idag!


Vi erbjuder dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i ett team av engagerade och drivna medarbetare. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.