Personal till livsmedelsproduktionen

personal_banner

Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. Vi sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar.
Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen.

Våra kunder finns såväl inom hotell-, restaurang- och cateringnäringen som inom livsmedelsindustrin och direkt till din lokala matbutik.

Vi är certifierade enligt FSSC22000, ISO 14001, KRAV, EU-ekologiskt och SQMS.

Arbetsuppgifterna är bland annat att du följer givna riktlinjer inom tillverkningsprocesserna, samt att säkerställa råvaruhantering och produktion med livsmedelssäkert i fokus. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag/ avdelning, t ex tillagning, förpackningslinje, övervakning och skötsel av maskiner, produkt- och kvalitetskontroll samt städning och rengöring av maskiner och lokaler.
Eftersom du kommer att lyfta och stå mycket i ditt arbete, behöver du ha god fysik.
Oavsett avdelning och uppgift, är du alltid med och bidrar till att vi fortsätter nå vårt mål – rätt varor, i rätt tid, av rätt kvalitet.
Företaget har höga krav på livsmedelshygien, det är därför meriterande om du har erfarenhet från andra jobb med höga hygienkrav.

Krav för tjänsten:

  • Fyllt 18 år
  • Kunna kommunicera på svenska och läsa och förstå text på svenska så att du kan samarbeta med kollegor, förstå säkerhetsinstruktioner och recept, samt hantera och märka produkterna rätt.
  • Kunna arbeta skift, olika arbetstider under dygnet
  • Ansvarstagande och positiv inställning
  • God fysik.

Önskvärt

  • Truckkörkort typ A och B
  • Erfarenhet av livsmedelsproduktion

Skicka din ansökan genom formuläret nedan.

Ansök direkt!
Kan du jobba olika arbetstider/skiftarbete?

DagKvällNattHelg

Har du truckkort/truckförarutbildning?

ABCDNej, jag har inte truckkort

Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion?

JaNej

Kan du läsa och förstå svenska?

JaNej

Söker du jobb?

HeltidDeltidTillfällig anställning vid behovSommarjobb