Letar du efter sommarjobb i Motala?

sommarjobb

Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. Vi sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar.
Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen.

Våra kunder finns såväl inom hotell-, restaurang- och cateringnäringen som inom livsmedelsindustrin och direkt till din lokala matbutik.

Vi är certifierade enligt FSSC22000, ISO 14001, KRAV, EU-ekologiskt och SQMS.

Mixum söker fler kollegor till livsmedelsproduktionen och lagret. Vi tillsätter både kortare och längre uppdrag i olika omfattning från maj till augusti och arbetsuppgifterna varierar. Vi behöver även personal som kan hoppa in och arbeta med kort varsel.
Arbetsuppgifterna
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag/ avdelning, t ex tillagning, förpackningslinje, lager, övervakning och skötsel av maskiner, produkt- och kvalitetskontroll samt städning och rengöring av maskiner och lokaler.

Din profil
Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att arbeta hos oss behöver du vara flexibel och kunna arbeta skift/olika arbetstider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år och kunna kommunicera på svenska och läsa och förstå text på svenska så att du kan samarbeta med kollegor, förstå säkerhetsinstruktioner och recept, samt hantera och märka produkterna rätt.

Eftersom du kommer att lyfta och stå mycket i ditt arbete, behöver du ha god fysik. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar eller har erfarenhet från livsmedelsproduktion.

Senaste ansökningsdag 12 april.

Bifoga personligt brev, CV, (pdf)

Vi kommer att kalla till en rekryteringsträff med rundvandring måndagen den 15/4 kl. 14:00.

Ansök direkt!
Kan du jobba olika arbetstider/skiftarbete?

DagKvällNattHelg

Har du truckkort/truckförarutbildning?

ABCDNej, jag har inte truckkort

Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion?

JaNej

Kan du läsa och förstå svenska?

JaNej

Söker du jobb?

HeltidDeltidTillfällig anställning vid behovSommarjobb