Kvalitet och miljöKvalitet och miljö

För oss är det viktigt att våra produkter signalerar njutning för alla som vill sätta guldkant på sin tillvaro.
För att kunna leva upp till det ställer vi stora krav på oss själva och våra ledord när det kommer till våra produkter och vårt sätt att arbeta är Kvalitet, Flexibilitet och Stabilitet.

14001
fssc22000

Kvalitet

Mixum arbetar efter HACCP-systemet. Det är ett egenkontrollprogram för att systematiskt kontrollera att hälsofaror i verksamheten är under kontroll. Detta har vi gjort ända sedan 1994 då det fortfarande var ett relativt nytt sätt att tänka. I takt med utvecklingen har även vi utvecklat våra produkter och vårt arbetssätt och vi är idag certifierade enligt  FSSC 22000. 

All vår personal är utbildad i hygien och livsmedelshantering. De är involverade i vårt kvalitets- och förbättringsarbete och är väldigt kunniga och engagerade i det vi gör.

Miljö

Vi känner att miljöfrågor är väldigt viktiga för oss och vi är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001. Något vi arbetar mycket med är att minska våra utsläpp av miljöförstörande ämnen och se till att hålla vår förbrukning av naturresurser på minsta möjliga nivå. 

Vår nya fabrik planerades efter att hålla nere bland annat elförbrukningen och vi kan nu stolt säga att vi har minskat vår energiförbrukning med över 30 %.

Har du frågor eller funderingar när det gäller vår kvalitet och miljöarbete? Kontakta mig!
Sofi Tiberg
Kvalitets- och miljöchef